Sinterklaas 2020

17 december 2020

4 december was dan eindelijk de dag waar alle leerlingen zo naar uit hadden gekeken..

De klassen kregen in de ochtend een filmpje te zien, waarbij we zagen dat Sint en een Piet hadden geslapen op school! Ja hoor, er was een groot bed gemaakt in de gymzaal en ’s morgens bracht Piet een ontbijtje bij de Sint. Alle leerlingen werden uitgenodigd om bij de Sint op bezoek te komen in de gymzaal. Delta A heeft een tekening gegeven met hun handen erop, dan konden ze toch nog een ‘handje geven’ aan Sinterklaas. Delta B had een grote plaat gemaakt met allemaal kleine sinterklaasjes erop. Delta C is ook bij de Sint geweest om even te kletsen, zij hebben een liedje gezongen en samen gedanst.

Delta A en Delta B kregen een grote zak met cadeautjes mee. In Delta B hadden ze namen in ballonnen. De ballonnen werden om de beurt kapot geprikt en de naam die eruit kwam kreeg zijn cadeau uit de zak. In Delta C hebben alle leerlingen loodjes getrokken en surprises gemaakt. Alle leerlingen hebben enorm hun best gedaan om een leuk cadeautje voor elkaar te kopen en een mooie surprise te knutselen. In Delta A was er een Pieten parcours in de klas, klimmen en kruipen om de cadeautjes naar de schoorsteen te brengen.

Met z’n allen een lekker broodje knakworst gegeten. In de gymzaal stond het springkussen voor ons klaar. Elke klas is daar op een gepland tijdstip even op losgegaan.

Het was een gezellige, feestelijke dag. We waren erg blij dat de Sint ondanks alle aanpassingen toch op school kon komen!