Kerst 2020

7 januari 2021

Kerstkaarten voor het ziekenhuis!

In samenwerking met de leerlingen van de Tweern hebben wij kerstkaarten gemaakt. We hebben gekozen om een kaart te maken voor de medewerkers van het ziekenhuis. Juist omdat zij in deze tijd ‘in de frontlinie’ heel belangrijk werk verrichten. Deze kaarten zijn verzameld in de hal van ons gebouw, bij de kerstboom in een grote mand. Vervolgens is deze mand gebracht naar het ADRZ ziekenhuis in Goes. De medewerkers van het ziekenhuis waren erg blij met dit gebaar!

Dit zijn twee van de reacties die wij terugkregen vanuit het ADRZ:

“Hoi kinderen, juffen en meesters,

Hartelijk dank voor jullie mooie en kleurrijke kerstkaarten. Wat bijzonder lief van jullie. Ik wens jullie en je familie hele fijne feestdagen toe met veel liefde en gezondheid voor het Nieuwjaar.”

-van een doktersassistente-

“Beste docenten, kinderen,

Namens de poli Neurologie; neurologen, verpleegkundigen en doktersassistenten willen we de kinderen van de Tweern en de Deltaschool Goes bedanken voor de mooie kerstkaarten.

“Verteld worden dat je gewaardeerd wordt plus nog een mooie zelfgemaakte kerstkaart ontvangen”, is het mooiste compliment wat we mogen en kunnen krijgen als zorgmedewerkers!

Dankbaarheid en respect voor al deze kinderen!!!”

-van een projectleider neurologische nazorg-