Kerst 2021

23 december 2021

Op donderdag 16 december hebben wij met alle leerlingen van de Marel gedanst voor het goede doel! Het goede doel van dit jaar was: Stichting Het Vergeten Kind. Alle leerlingen kregen een sponsorformulier mee naar huis. Daarmee vroegen ze aan familie en kennissen om hen te kunnen sponsoren. Elke klas kreeg die dag een half uur om te dansen. De hele dag door werd er gedanst op school, een heuse dansmarathon! Tijdens de dansmarathon werden de kinderen ondersteund door Body Action uit Goes. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die niet de liefde en aandacht krijgen die nodig is om op te groeien. Voor ons een mooi doel om voor te dansen!

De leerlingen van Delta A hebben genoten van het dansen in de gymzaal! We hadden allemaal een kerstkroon op en een lichtje aan een ketting om. De gymzaal was mooi aangekleed met slingers, knutsel werkjes en heel veel lichtjes. Het was als een disco! In de klas gekeken naar een film van de sneeuwman, in de hoeken gespeeld en lekker buiten geweest. Op vrijdag gezellig in de klas genoten van een lekker kerstontbijt.

Bericht van Delta B: Deze keer was de kerstviering een week eerder dan gepland. We hebben hele gezellige dagen gehad waarin we heel enthousiast gedanst hebben om geld op te halen voor de Stichting Het  Vergeten Kind. Tijdens het kerstontbijt hebben de kinderen heerlijk gegeten! Er was een kerststol, lekkere broodjes, crackers en, niet te vergeten, chocolademelk. We hebben geknutseld, meegedaan met een kerstshow en extra lang buiten gespeeld.

Kerst in Delta C: Vrijdag begonnen we met het voorlezen van een kerstverhaal over de familie Moose. Daarna startte het Kerstontbijt. De kinderen genoten van alles wat er op tafel stond. We hebben daarna een interactieve Kerstshow gekeken van Tijl Damen. De kinderen zongen en klapten mee. Ook hebben we kerstbomen en sneeuwpoppen geknutseld. Na het buiten spelen keken we Huisje Boompje Beestje, over Kerst natuurlijk en toen nog heerlijk gespeeld. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en tot volgend jaar!!! De juffen van Delta C.

In Delta D hebben we maar liefst 284 euro mogen bijdragen voor stichting ‘het vergeten kind’. We hebben dan ook flink gedanst samen met de juffen van Body Action in Goes. Donderdag zijn we ook naar de bibliotheek geweest om onze boeken in te leveren, een week eerder dan verwacht, want de scholen moeten weer dicht. Vrijdag hebben we gelukkig met zijn allen een gezellig kerstontbijt gehad, een kerstfilm gekeken en de dag afgesloten met gym.