Sinterklaasfeest 2021

17 december 2021

De dag begon met een online meeting met alle klassen van de Deltaschool en de Tweern. We konden live meekijken dat de Pieten in de aula een rommel hadden gemaakt. Ze waren vannacht op school geweest en hadden een feestje gehouden. Ze sliepen nog! De directeur heeft de Pieten wakker gemaakt want Sinterklaas kwam eraan! Samen hebben ze snel alles weer netjes opgeruimd en alles stond klaar zodat alle leerlingen op bezoek konden komen bij de Sint.

De leerlingen van Delta A hadden hun pieten mutsen op en een kleurplaat meegenomen voor hun bezoek bij de Sint. Even kletsen met Sinterklaas en de leuke Pieten. Ze hebben ook iets ingesproken op een filmpje voor de leerlingen die ziek thuis zaten. Een gezellige dag met elkaar in de klas. Speculaasje eten en een broodje knakworst. Eind van de middag nog een Pieten parcours in de klas! En allemaal een mooi cadeau gekregen uit de zak! 

 

Delta B heeft met volle teugen genoten van de Sint viering! Bij de Sint en zijn Pieten was het best even spannend maar ook erg gezellig. We hebben ook nog lekker kunnen springen op het springkussen en we hebben samen spelletjes gedaan in de klas. Na het zingen en dansen waren er ook nog heerlijke broodjes. 

 

Sint in Delta C: 

Na het pepernoot-rekenen en andere sint werkjes was het tijd om naar de Sint in de aula te gaan. Wat was dat spannend! Zelfs Michael en Ishwarya , die thuis waren, konden erbij zijn. Piet had een zak met cadeautjes in de klas achter gelaten en die hebben we met z'n allen open gemaakt. Wat een verassing!  Iedereen was blij met haar/ zijn cadeautje. 

 

Surprises in Delta D 

In Delta D hebben we Sinterklaas gevierd met surprises. Vooraf hebben we verlanglijstjes gemaakt, lootjes getrokken en gepraat over het maken van een surprise. Dat is nog best wel lastig, maar wat had iedereen weer enorm zijn best gedaan. Van Donald Duck, tot een Poke ball, tot grabbelton en een Minecraft poppetje. Sommige leerlingen hadden zelfs een gedicht geschreven, knap! We hebben enorm genoten van de gezellige dag.